Over Ons

Wij werken hard om u de beste vacuümheffers aan te bieden

Vacu Stone Lift vindt zijn oorsprong in de natuursteensector, waarna de opgedane ervaring met succes is toegepast in andere sectoren. Sinds de oprichting in 1970 is Vacu Stone Lift uitgegroeid tot een bekende speler op de markt, die productontwikkeling, productie en onderhoud in eigen beheer heeft. Ons brede programma kan overal worden ingezet. Voor uw specifieke wensen denken wij mee en leveren een oplossing op maat. In het kader van veiligheid en modernisering zijn wij continu bezig met het verbeteren van onze producten, zodat u als klant altijd kunt uitgaan van een veilig en betrouwbaar product.

Ons Bedrijf blijvend in ontwikkeling

Opzoek naar iets nieuws? Vacu Stone Lift maakt het mogelijk voor u. Wij zijn dagelijks bezig met vernieuwingen en innovaties op het gebied van hijswerktuigen, zowel horizontaal al verticaal. Neem contact met ons op, wij kijken graag samen met u naar de nieuwste ontwikkelingen.

Vacu Stone Lift heeft in de afgelopen jaren ruimschoots bewezen aan de doelstellingen te voldoen. Door constante ontwikkeling en verbetering aan de apparatuur, waarbij het eigen bedrijf als praktijkgericht testgebied een belangrijke steun betekent, is de ‘vacu-stone-lift’ een professioneel stuk gereedschap geworden, dat bij het moderne transport niet meer valt weg te denken. Hiervan getuigen de vele tevreden gebruikers in eigen land, maar ook tot ver buiten onze grenzen.

Ons Team

Ons team staat klaar om u van dienst te zijn.

Franklin Huijsen

Eigenaar
Verkoop Vacuümheffers
info@vacustonelift.nl

Melissa Huijsen

Algemeen Directeur
Boekhouding
melissa@vacustonelift.nl

Jhorman Rios

Bedrijfsleider
Verkoop Vacuümheffers
jhorman@vacustonelift.nl

Vacature

Planner
Reparatie en onderhoud
service@vacustonelift.nl

Mario de Boer

Magazijnmeester
Inkoop materialen
mario@vacustonelift.nl

Zie de Vacuümheffers collectie

Neem gerust eens een kijkje in onze collectie en mocht u niet vinden waar u naar opzoek bent, neem gerust contact met ons op via onze contact pagina.