Het beste in industriële zuignappen

Als u op zoek bent naar zuignappen voor uw vacuümhefapparatuur dan kunt u vertrouwen op de ruim 40 jaar ervaring van Vacu Stone Lift. Wij zijn niet alleen op de hoogte van de allerlaatste innovaties op het gebied van zuignappen, maar luisteren ook zorgvuldig naar de wensen van onze klanten. Zo weet u zeker dat u altijd de zuignappen krijgt die volledig voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en tegelijkertijd perfect geschikt zijn voor de specifieke klussen die ze binnen uw bedrijf moeten opknappen.

De krachtigste krachtpatsers onder de zuignappen
De zuignappen van Vacu Stone Lift zijn oersterk en met de gebruikte vacuümtechniek kunnen ze vrijwel alles aanzuigen. Door de speciale hefapparatuur die wij in huis ontwikkeld hebben kunt u met deze zuignappen wel tot 40.000 kilo tillen en transporteren. Dat zonder ook maar een enkel spoortje na te laten op zelfs de meest gevoelige materialen, zoals natuursteen keramiek en glas. Dus niet alleen zijn onze zuignappen zwaargewicht kampioenen, maar zelfs de breekbaarste materialen vervoeren ze zonder beschadigingen.

Zuignappen voor elke toepassing
Niet elke industriële zuignap is geschikt voor elke willekeurig klus. Zo is bijvoorbeeld het materiaal bepalend voor welke zuignap geschikt is. Poreuze materialen zoals hout vragen om ander zuignappen dan spekgladde materialen zoals glas en gepolijst natuursteen. Ook is natuurlijk vorm en gewicht van belang voor welke zuignappen u moet gebruiken en de hoeveelheid zuignappen die nodig zijn om een klus te klaren. Als deskundigen kunnen wij u adviseren over welke zuignappen voor uw producten het meest geschikt zijn.

Meer doen met zuignappen
Door de vacuüm zuignappen te bevestigen aan bijvoorbeeld een manipulator, kraan of zelfs aan een voertuig zoals een heftruck of shovel bent u uiterst mobiel. De hefapparatuur van Vacu Stone Lift kan alles aan: verticaal of horizontaal tillen, transporteren en uiterst precies positioneren. Zo tilt en manipuleert u niet alleen platen, maar kunnen ook onhandelbare vormen en hele dakdelen, gevels en schuifpuien moeiteloos getild worden. Wilt u meer weten over welke zuignappen en hefapparatuur past in uw bedrijf, wij beantwoorden al uw vragen graag via telefoonnummer 0228 545200 of mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

VACU STONE LIFT B.V.

Zuiderkoggeweg 8
1607 MV Hem
The Netherlands

Tel: +31 (0) 228-545200
Fax: +31 (0) 228-545209
Mail: info@vacustonelift.nl

BTW/VAT: NL 8003.12.673.B.01
KvK/CoC: 36.03.87.01 

Over Ons

Vacu Stone Lift vindt zijn oorsprong in de natuursteensector, waarna de opgedane ervaring met succes is toegepast in andere sectoren. Sinds de oprichting in 1970 is Vacu Stone Lift uitgegroeid tot een bekende speler op de markt, die productontwikkeling, productie en onderhoud in eigen beheer heeft. Ons brede programma kan overal worden ingezet. Voor uw specifieke wensen denken wij mee en leveren een oplossing op maat. In het kader van veiligheid en modernisering zijn wij continu bezig met het verbeteren van onze producten, zodat u als klant altijd kunt uitgaan van een veilig en betrouwbaar product.