Een duurzame, betrouwbare zuignap

Een zuignap lijkt een eenvoudig product voor een leek, maar in de ogen van de vakmensen van Vacu Stone Lift is zeker niet elke zuignap hetzelfde. Daarom bieden wij een breed assortiment topkwaliteit industriële zuignappen die speciaal ontwikkeld zijn voor vacuümhefapparatuur. Als specialist op dat gebied kunnen wij u adviseren welke zuignap precies geschikt is voor een specifieke klus of wat de juiste zuignap is voor een bepaald materiaal. Ook voor onderhoud en vervanging van zuignappen kunt u bij ons terecht.

Een krachtige zuignap
Een zuignap van Vacu Stone Lift is niet zomaar een willekeurige zuignap. Het is een cruciaal onderdeel van een hefsysteem dat werkt met vacuümtechniek en moet voldoen aan de allerhoogste eisen op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid. Door gebruik te maken van meerdere zuignappen kunnen zelfs de meest zware, grote en onhandelbare objecten getild worden. Zo kunnen de hefsystemen van Vacu Stone Lift tot wel tot 40.000 kilo aan en dat zonder iets te beschadigen of zelfs maar een spoor achter te laten op bijvoorbeeld glas, natuursteen of keramiek.

Een wendbare zuignap
Niet alleen voor grote klussen bieden wij een oplossing. Vacu Stone Lift heeft ook oog voor minder zwaar, maar repetitief tilwerk zoals het aanleggen van stoepen en paden. Wanneer je de zuignap aan een kraan, zoals een brugkraan of zwenkkraan monteert of aan een kar of een voertuig vastmaakt, krijgt de zuignap ongekende mobiliteit. Daardoor wordt het mogelijk om hefapparatuur te bedienen met maar één enkele persoon. Zo behoort bijvoorbeeld het tillen voor stratenmakers tot het verleden.

Een betrouwbare zuignap
Met behulp van een zuignap kunt u elk onhandelbaar en zwaar object tillen. Niet alleen horizontaal, maar ook verplaatsingen verticaal of onder een hoek zijn mogelijk. Het vacuüm zorgt ervoor dat in elke stand het object aan de zuignap blijft vastzitten. Een zuignap van Vacu Stone Lift laat gewoon niet los tot u het vacuüm opheft. Zo heeft u altijd een betrouwbaar en veilig product. Bent u dus op zoek naar de juiste zuignap voor uw vacuümhefapparatuur? Onze medewerkers helpen u graag via telefoonnummer 228 545200 of mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

VACU STONE LIFT B.V.

Zuiderkoggeweg 8
1607 MV Hem
The Netherlands

Tel: +31 (0) 228-545200
Fax: +31 (0) 228-545209
Mail: info@vacustonelift.nl

BTW/VAT: NL 8003.12.673.B.01
KvK/CoC: 36.03.87.01 

Over Ons

Vacu Stone Lift vindt zijn oorsprong in de natuursteensector, waarna de opgedane ervaring met succes is toegepast in andere sectoren. Sinds de oprichting in 1970 is Vacu Stone Lift uitgegroeid tot een bekende speler op de markt, die productontwikkeling, productie en onderhoud in eigen beheer heeft. Ons brede programma kan overal worden ingezet. Voor uw specifieke wensen denken wij mee en leveren een oplossing op maat. In het kader van veiligheid en modernisering zijn wij continu bezig met het verbeteren van onze producten, zodat u als klant altijd kunt uitgaan van een veilig en betrouwbaar product.