De voordelen van een vacuümlift

Voor het tillen van zware of onhandelbare objecten is een vacuümlift een uitstekende oplossing. Met het grootste gemak en zonder veel menskracht kan elk gewenst object verplaatst worden. In het assortiment van Vacu Stone Lift vindt u altijd een vacuümlift die uw productieproces of transport optimaliseert. Als dat niet het geval is, kunnen onze deskundigen zelfs op maat een vacuümlift ontwerpen en vervaardigen. Zo weet u zeker dat u altijd de perfecte vacuümlift heeft voor uw bedrijf.

Vacuümlift die moeiteloos tilt en positioneert
Niet alleen kan een vacuümlift van Vacu Stone Lift, verticaal tillen, maar ook horizontale verplaatsingen zijn geen probleem. U kunt zelfs plaatmateriaal of andere objecten onder een hoek laten plaatsen. Heel handig voor bijvoorbeeld dakdelen die u meteen schuin kunt laten hangen, zodat het dak in een mum van tijd in elkaar zit. Kortom: een vacuümlift kan niet alleen tillen, maar ook positioneren. Een voorbeeld zijn de vacuümspaninrichtingen van Vacu Stone Lift, waarmee u het materiaal zo positioneert dat het meteen verder bewerkt kan worden.

Vacuümlift met tevreden gebruikers over de hele wereld
Als het gaat om de aanschaf van een vacuümlift gaat u natuurlijk niet zomaar naar de eerste de beste. U wilt zeker weten dat u een betrouwbaar en veilig apparaat aanschaft dat kostenbesparend en efficiënt is en jarenlang mee kan. Dan bent u bij Vacu Stone Lift aan het juiste adres, want bij ons profiteert u van bijna een halve eeuw expertise op dit gebied in een scala aan sectoren. Daarvan kunnen onze tevreden gebruikers in Nederland en over de hele wereld getuigen. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Een vacuümlift met tevredenheidsgarantie
Deze tevredenheidsgarantie geldt niet alleen voor de vacuümlift zelf, maar ook voor het onderhoud ervan. Wij werken met onze eigen deskundige keurmeesters die graag de jaarlijkse keuring en onderhoud doen en wanneer nodig de vacuümlift repareren. Zo heeft u optimaal plezier van uw vacuümlift. Wilt u graag advies over wat een vacuümlift voor uw bedrijf zou kunnen betekenen of vrijblijvend een offerte? Onze vakmensen helpen u graag. Ze zijn te bereiken via telefoonnummer 0228 545200 en mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

VACU STONE LIFT B.V.

Zuiderkoggeweg 8
1607 MV Hem
The Netherlands

Tel: +31 (0) 228-545200
Fax: +31 (0) 228-545209
Mail: info@vacustonelift.nl

BTW/VAT: NL 8003.12.673.B.01
KvK/CoC: 36.03.87.01 

Over Ons

Vacu Stone Lift vindt zijn oorsprong in de natuursteensector, waarna de opgedane ervaring met succes is toegepast in andere sectoren. Sinds de oprichting in 1970 is Vacu Stone Lift uitgegroeid tot een bekende speler op de markt, die productontwikkeling, productie en onderhoud in eigen beheer heeft. Ons brede programma kan overal worden ingezet. Voor uw specifieke wensen denken wij mee en leveren een oplossing op maat. In het kader van veiligheid en modernisering zijn wij continu bezig met het verbeteren van onze producten, zodat u als klant altijd kunt uitgaan van een veilig en betrouwbaar product.