Vlot transport met vacuumhefapparaten

De vacuumhefapparaten van Vacu Stone Lift hebben vele voordelen, Zo transporteren zij breekbare en onhandelbare voorwerpen en materialen soepel. Dat kan zonder zelfs de meest breekbare objecten te beschadigen. Of het nu gaat om verticaal of horizontaal transport of het positioneren van een object voor verdere bewerking, bij Vacu Stone Lift kunt u terecht voor een oplossing die naadloos aansluit bij wat uw bedrijf nodig heeft. Op aanvraag ontwerpen en fabriceren wij zelfs op maat vacuumhefapparaten voor specifieke toepassingen.

Het transport met behulp van vacuumhefapparaten
Door gebruik te maken van de meest geavanceerde ontwikkelingen in vacuumtechniek en onze 40 jaar expertise in diverse sectoren ontwerpen en vervaardigen wij de meest efficiënte professionele vacuumhefapparaten. Door de keuze van exact de juiste zuignappen kunnen wij u verzekeren dat het transport gebeurt zonder zelfs maar sporen achter te laten. De vacuum zuignappen kunnen desgewenst bevestigd worden aan een kraan, zoals een brugkraan of een zwenkkraan of zelfs gemonteerd worden op shovels, heftrucks en kraanwagens. Zo kunt u met deze vacuumhefapparaten zelfs de meest zware voorwerpen moeiteloos tillen, vervoeren of positioneren.

Vacuumhefapparaten voor elke materiaal
De vacuumhefapparaten van Vacu Stone Lift zijn geschikt voor het tillen en transporteren van zeer diverse materialen, zoals metaal, beton, natuursteen, kunststof, glas, keramiek en zelfs poreuze materialen zoals hout. Ook het tillen van dakdelen, stalen constructies, schuifpuien en hele wanden is eenvoudig en met weinig mankracht uit te voeren. Met de vacuumhefapparaten kan het materiaal precies op de juiste plaats in de gewenste positie gebracht worden. Zo verloopt uw productieproces vlot en efficiënt en bespaart u veel geld en tijd. Op die manier dragen vacuumhefapparaten bij aan een fikse kostenbesparing.

Totaaloplossing in vacuumhefapparaten
Vanzelfsprekend moeten vacuumhefapparaten goed onderhouden worden om ze duurzaam goed te laten functioneren. Hiervoor biedt Vacu Stone Lift een totaaloplossing doordat we ook keuring en onderhoud in eigen beheer kunnen uitvoeren. Zo bent u verzekerd dat uw vacuumhefapparaten alleen door gedegen vakmensen geïnspecteerd en gerepareerd worden en u heeft er geen omkijken meer naar. Bel voor de totaaloplossingen op het gebied van vacuumhefapparaten of meer informatie naar 0228 545200. Een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kan natuurlijk ook.

 

VACU STONE LIFT B.V.

Zuiderkoggeweg 8
1607 MV Hem
The Netherlands

Tel: +31 (0) 228-545200
Fax: +31 (0) 228-545209
Mail: info@vacustonelift.nl

BTW/VAT: NL 8003.12.673.B.01
KvK/CoC: 36.03.87.01 

Over Ons

Vacu Stone Lift vindt zijn oorsprong in de natuursteensector, waarna de opgedane ervaring met succes is toegepast in andere sectoren. Sinds de oprichting in 1970 is Vacu Stone Lift uitgegroeid tot een bekende speler op de markt, die productontwikkeling, productie en onderhoud in eigen beheer heeft. Ons brede programma kan overal worden ingezet. Voor uw specifieke wensen denken wij mee en leveren een oplossing op maat. In het kader van veiligheid en modernisering zijn wij continu bezig met het verbeteren van onze producten, zodat u als klant altijd kunt uitgaan van een veilig en betrouwbaar product.