Een vacuümhefapparaat voor elke toepassing

Met een vacuümhefapparaat is het eenvoudig om zelfs de meest onhandelbare of zware objecten te tillen. Zonder veel mankracht worden ze soepel en zonder beschadigingen getransporteerd en gepositioneerd voor montage of voor het verdere productieproces. Om kostenbesparend en efficiënt te werken is het natuurlijk wel cruciaal om het juiste vacuümhefapparaat aan te schaffen. Daarvoor kunt u terecht bij de ervaren vakmensen van Vacu Stone Lift, al bijna een halve eeuw expert in hefapparatuur.

Het optimale vacuümhefapparaat voor uw bedrijf
In de loop van de decennia hebben wij een breed assortiment topkwaliteit hefapparaten ontwikkeld die de meest ingewikkelde of zware tilklussen aankunnen. Nog steeds blijven wij onze heffers innoveren en verbeteren. Een vacuümhefapparaat van Vacu Stone Lift is een betrouwbaar en veilig werktuig waar uw bedrijf veel profijt van kan hebben. Zo zijn er krachtpatsers die wel tot 40.000 kilo aankunnen of een vacuümhefapparaat waarmee een enkele persoon moeiteloos een stoep betegelt. Wij hebben de deskundigheid in huis om een vacuümhefapparaat te ontwikkelen voor een speciale toepassing, dus zelfs als ons assortiment niet biedt wat u nodig heeft, bent u bij ons altijd verzekerd van het optimale vacuümhefapparaat voor uw bedrijf.

Vacuümhefapparaat voor alle toepassingen
Metalen platenblokken natuursteenbetondelen, glas of hele dakdelen en wanden, er is altijd wel een vacuümhefapparaat van Vacu Stone Lift dat het aankan, zonder het object te beschadigen. Onze hefapparaten kunnen zelfs onhandelbare vormen aan. Door ons vacuümsysteem te koppelen aan kranen, manipulators, karren of zelfs voertuigen kunt u elk materiaal op een vlotte manier transporteren en positioneren, zoals met ons vacuümspaninrichtingen, waardoor het zelfs meteen verder verwerkt kan worden.

Onderhoud van het vacuümhefapparaat
Ook het onderhoud van uw vacuümhefapparaat nemen onze deskundige keurmeesters voor hun rekening. Zij zorgen ervoor dat uw vacuümhefapparaat maximaal rendement kan leveren door deze jaarlijks te keuren en indien nodig onderhoud te plegen. Zo krijgt u niet alleen een topkwaliteit vacuümhefapparaat, maar een totaaloplossing. Wilt u meer informatie? Neem gerust contact op met een van onze deskundige medewerkers via nummer 0228 545200 of ons mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

VACU STONE LIFT B.V.

Zuiderkoggeweg 8
1607 MV Hem
The Netherlands

Tel: +31 (0) 228-545200
Fax: +31 (0) 228-545209
Mail: info@vacustonelift.nl

BTW/VAT: NL 8003.12.673.B.01
KvK/CoC: 36.03.87.01 

Over Ons

Vacu Stone Lift vindt zijn oorsprong in de natuursteensector, waarna de opgedane ervaring met succes is toegepast in andere sectoren. Sinds de oprichting in 1970 is Vacu Stone Lift uitgegroeid tot een bekende speler op de markt, die productontwikkeling, productie en onderhoud in eigen beheer heeft. Ons brede programma kan overal worden ingezet. Voor uw specifieke wensen denken wij mee en leveren een oplossing op maat. In het kader van veiligheid en modernisering zijn wij continu bezig met het verbeteren van onze producten, zodat u als klant altijd kunt uitgaan van een veilig en betrouwbaar product.