De perfecte vacuum zuignap

Met een vacuum zuignap zit elk voorwerp onwrikbaar vast. Een ideale manier om zware, breekbare of onhandelbare objecten vast te houden voor transport. Het is daarom een onmisbaar onderdeel van vacuümhefapparaten. Cruciaal is echter de keuze van de juiste vacuum zuignap voor de gewenste toepassing. Voor advies op het gebied van zuignappen en vacuumliften voor alle mogelijke sectoren kunt u terecht bij Vacu Stone Lift. Bij ons vindt u altijd de vacuum zuignap die u nodig heeft.

Niet zomaar een vacuum zuignap
Voor de keuze van de juiste vacuum zuignap is wel enige expertise nodig. Het is belangrijk om precies te weten hoeveel draagkracht de vacuum zuignap exact heeft en daar waar nodig de maat aan te passen of met meerdere zuignappen te werken. Daarnaast moet de vacuum zuignap perfect passen bij materiaal dat getild en getransporteerd moet worden. Voor poreuze materialen als hout is een specifieke zuignap nodig. Ook is het van belang dat na het transport geen sporen achterblijven op bijvoorbeeld kwetsbaar en kostbaar natuursteen. Voor elke toepassing is er een perfecte vacuum zuignap.

Toepassingen van een vacuum zuignap
Het programma van Vacu Stone Lift zit zo in elkaar dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Zo kunt u de vacuum zuignap gebruiken bij diverse modellen vacuümhefapparaten. Bovendien kan de vacuum zuignap ook vastgemaakt worden aan diverse soorten kranen, zoals een zwenkkraan of portaalkraan. De hele installatie kan ook gemonteerd worden op diverse voertuigen, van simpele karretjes tot en met kraanwagens of shovels. Zo bent u altijd verzekerd dat u met zo min mogelijk inspanning en menskracht de meest grote, onhandelbare of zware objecten feilloos kan tillen en transporteren.

Vacuum zuignap met vele voordelen
Bij Vacu Stone Lift weten we bovendien alles over het onderhoud van vacuümhefapparaten, dus ook over de levensduur van een vacuum zuignap. Hoewel elke vacuum zuignap uit ons assortiment vanzelfsprekend een duurzaam topproduct is, wilt u de vacuum zuignap vervangen voordat er ongelukken gebeuren. Kortom: bij Vacu Stone Lift bent u verzekerd van de kwaliteit en service die samengaat met ruim 40 jaar expertise en tevreden klanten. Bel of mail gerust voor advies over de perfecte vacuum zuignap of vacuumliften naar 0228 545200 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

VACU STONE LIFT B.V.

Zuiderkoggeweg 8
1607 MV Hem
The Netherlands

Tel: +31 (0) 228-545200
Fax: +31 (0) 228-545209
Mail: info@vacustonelift.nl

BTW/VAT: NL 8003.12.673.B.01
KvK/CoC: 36.03.87.01 

Over Ons

Vacu Stone Lift vindt zijn oorsprong in de natuursteensector, waarna de opgedane ervaring met succes is toegepast in andere sectoren. Sinds de oprichting in 1970 is Vacu Stone Lift uitgegroeid tot een bekende speler op de markt, die productontwikkeling, productie en onderhoud in eigen beheer heeft. Ons brede programma kan overal worden ingezet. Voor uw specifieke wensen denken wij mee en leveren een oplossing op maat. In het kader van veiligheid en modernisering zijn wij continu bezig met het verbeteren van onze producten, zodat u als klant altijd kunt uitgaan van een veilig en betrouwbaar product.