Platen tillen zonder inspanning

Als uw werknemers regelmatig zware platen tillen als onderdeel van hun werkzaamheden, dan is het nu tijd voor een vacuümhefapparaat van Vacu Stone Lift. Onze hightech machines kunnen de zwaarste en grootste platen tillen alsof ze niks wegen en dat met een minimum aan mankracht. Niet alleen bent u verzekerd van een soepel transport, u bespaart ook kosten, al was het maar omdat u het ziekteverzuim door rugklachten op deze manier drastisch terugdringt. Op de langere termijn zult u niet meer begrijpen waarom u zo lang gewacht heeft.

Diverse soorten platen tillen
De hefapparaten van Vacu Stone Lift werken met zuignappen en een vacuümsysteem. Door de zuignap aan te passen aan het materiaal is het mogelijk te zorgen dat de platen niet alleen muurvast zitten, maar dat de zuignappen zelfs geen sporen achterlaten na het transport. Zo kunnen de vacuümhefapparaten van Vacu Stone Lift onder andere metalen platen tillen, maar ook platen van glas, kunststof, beton of natuursteen. Tot wel 40.000 kilo tillen ze in een keer alsof het helemaal niets weegt.

Platen tillen en positioneren
Het programma van Vacu Stone Lift zit zo in elkaar dat de zuignappen en het pompsysteem makkelijk te combineren zijn met manipulators of diverse kranen, zoals een portaalkraan, een brugkraan of een zwenkkraan. Daardoor kan het vacuümhefapparaat zowel onder een hoek als horizontaal of verticaal platen tillen. U kunt de platen dus in elke gewenste positie brengen, zodat ze meteen verder bewerkt of verwerkt kunnen worden. Dit geldt niet alleen voor platen tillen, maar ook voor het tillen van hele dakdelen, wanden, stalen constructies en anders gevormde objecten.

Platen tillen en vervoeren
Niet alleen kunnen de vacuümliften van Vacu Stone Lift platen tillen, maar het is ook eenvoudig om ze over kleine en grote afstanden te vervoeren. Zo kunnen de vacuümhefapparaten gemonteerd worden op diverse voertuigen, zoals kraanauto’s, shovels, heftrucks. Op deze manier gebeurt het platen tillen ook moeiteloos over grotere afstanden. Kortom: medewerkers die handmatig platen tillen behoort echt tot het verleden. Het is veel handiger en uiteindelijk zelfs goedkoper om een vacuümlift te gebruiken. Wilt u meer informatie over de systemen die platen tillen, bel dan gerust naar 0228 545200 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

VACU STONE LIFT B.V.

Zuiderkoggeweg 8
1607 MV Hem
The Netherlands

Tel: +31 (0) 228-545200
Fax: +31 (0) 228-545209
Mail: info@vacustonelift.nl

BTW/VAT: NL 8003.12.673.B.01
KvK/CoC: 36.03.87.01 

Over Ons

Vacu Stone Lift vindt zijn oorsprong in de natuursteensector, waarna de opgedane ervaring met succes is toegepast in andere sectoren. Sinds de oprichting in 1970 is Vacu Stone Lift uitgegroeid tot een bekende speler op de markt, die productontwikkeling, productie en onderhoud in eigen beheer heeft. Ons brede programma kan overal worden ingezet. Voor uw specifieke wensen denken wij mee en leveren een oplossing op maat. In het kader van veiligheid en modernisering zijn wij continu bezig met het verbeteren van onze producten, zodat u als klant altijd kunt uitgaan van een veilig en betrouwbaar product.