Uw partner in hefapparaten

Hefapparaten zijn niet meer weg te denken uit de industrie. Soepel en zonder beschadigingen tillen ze zware, onhandelbare of grote objecten. Vacu Stone Lift is al bijna een halve eeuw een expert op het gebied van professionele hefapparaten voor elke toepassing. In ons uitgebreide assortiment vindt u een scala aan vacuümheffers, van lichtgewicht hefapparaten tot en met zwaargewicht kampioenen die veertig ton tillen alsof het niks is.

Hefapparaten voor elke toepassing
In 1970 begon Vacu Stone Lift als een specialist in de natuursteensector, maar door constant te verbeteren en te innoveren hebben we inmiddels hefapparaten ontwikkeld die ook glas, beton, hout, metaal en zelfs hele dakdelen en wanden kunnen optillen, verplaatsen en positioneren. Nog steeds blijven wij innoveren, want als u tussen al onze standaard hefapparaten niet de ideale oplossing voor uw bedrijf vindt, ontwikkelen wij speciaal hefapparaten op maat. Zoals u wellicht begrijpt, staan bij ons de wensen van de klant voorop.

Ook hefapparaten voor eenmansgebruik
Niet alleen kunt bij ons terecht voor het grote werk, maar Vacu Stone Lift heeft ook speciale hefapparaten die bediend kunnen worden door slechts één persoon. Door bijvoorbeeld de vacuümzuignappen te monteren op een kraan die eventueel onderdeel uitmaakt van een karretje of voertuig, kunnen zo in een handomdraai tegels gelegd worden. Met deze eenmansheffers kunnen bijvoorbeeld stratenmakers of tuininrichters aan de slag zonder dat ze rugpijn hoeven te krijgen.

Veilige en betrouwbare hefapparaten
Bij Vacu Stone Lift staan wij garant voor klanttevredenheid en leveren wij alleen veilige en betrouwbare hefapparaten die bijdragen aan een soepel lopend transport of productieproces. Onze keurmeesters hebben niet alleen de deskundigheid in huis om de jaarlijkse keuringen te doen, maar nemen ook graag het onderhoud van de hefapparaten ter hand. Bent u dus ook op zoek naar een betrouwbare partner die u niet alleen de hefapparaten levert die perfect aansluiten bij uw bedrijf, maar ook nog eens zorgt dat deze duurzaam vlekkeloos blijven functioneren? Onze specialisten zijn bereikbaar via 0228 545200 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

VACU STONE LIFT B.V.

Zuiderkoggeweg 8
1607 MV Hem
The Netherlands

Tel: +31 (0) 228-545200
Fax: +31 (0) 228-545209
Mail: info@vacustonelift.nl

BTW/VAT: NL 8003.12.673.B.01
KvK/CoC: 36.03.87.01 

Over Ons

Vacu Stone Lift vindt zijn oorsprong in de natuursteensector, waarna de opgedane ervaring met succes is toegepast in andere sectoren. Sinds de oprichting in 1970 is Vacu Stone Lift uitgegroeid tot een bekende speler op de markt, die productontwikkeling, productie en onderhoud in eigen beheer heeft. Ons brede programma kan overal worden ingezet. Voor uw specifieke wensen denken wij mee en leveren een oplossing op maat. In het kader van veiligheid en modernisering zijn wij continu bezig met het verbeteren van onze producten, zodat u als klant altijd kunt uitgaan van een veilig en betrouwbaar product.