Products

Lifting 0KG to 40.000KG? No problem, we have the right tool for your lightweight and heavyweight products, lifting horizontally and vertically. Vacu-Stone-Lift’s vacuum lifters are suitable for materials such as: concrete, ceramics, glass, wood, plastics, metal or stone.

Development

Looking for something new? Vacu-Stone-Lift makes it possible. We are constantly working on new developments and innovations for our lifting devices. Contact us, we would love to help you out with some new developments.

To Development

Maintenance

Technical failure or defect? Our mechanics are ready for you. We do repairs for all vacuum lifting devices. Make sure to make an appointment for your yearly checkup, we’ll make sure your lifting device keeps working well, safe en reliable.

Het allerlaatste in vacuümtechniek

Het tillen van onhandelbare, grote of zware objecten is in menig bedrijf een oorzaak van ziekteverzuim. Met de hedendaagse vacuümtechniek behoren verrekte ruggen echter tot het verleden. Vacu Stone Lift biedt voor elke toepassing en portemonnee de beste vacuümhefapparatuur of het nu gaat om zwaargewicht kampioenen die wel tot 40 ton tillen en verplaatsen alsof het niets weegt of een handige eenpersoons tegellegger op basis van vacuümtechniek. Niet alleen bieden wij een uitgebreid standaard assortiment, ook ontwerpen en bouwen wij specialistische vacuümheffers op maat.

De voordelen van vacuümtechniek
De voordelen van hefapparatuur die gebruik maakt van vacuümtechniek zijn aanzienlijk. Ten eerste blijft het object dat getransporteerd of gepositioneerd moet worden muurvast zitten zolang het apparaat aan staat. Dit zorgt ervoor dat het niet alleen zeer accuraat gepositioneerd kan worden, maar ook dat de kans dat het valt nihil is. Ten tweede kan door vacuümtechniek bijna elk materiaal in elke vorm getild worden. Het apparaat hoeft geen aangepaste vorm te hebben en het is mogelijk om zelfs de meest grote, zware en onhandelbare vormen te tillen. Ten derde laat het transport geen sporen na als de juiste vacuüm zuignappen zijn gebruikt, zelfs niet op kwetsbare materialen als glas en natuursteen.

Innovatie van vacuümtechniek
Bij Vacu Stone Lift hebben we ons al een halve eeuw gespecialiseerd in vacuümtechniek, waardoor wij u het allerbeste in vacuümhefapparatuur kunnen bieden. Nog is dat niet genoeg voor ons, wij blijven onze apparatuur verfijnen, verbeteren en innoveren. Daardoor voldoen onze vacuümhefapparaten aan de hoogste eisen in de markt. Niet alleen in Nederland, maar ook ver daarbuiten zijn onze producten een begrip en kennen vele tevreden gebruikers.

Vacuümtechniek en onderhoud
Niet alleen leveren wij state-of-the-art hefapparatuur op basis van vacuümtechniek, ook kunt u bij onze gekwalificeerde en deskundig keurmeesters terecht voor jaarlijkse keuring en onderhoud. Dat zijn specialisten die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van vacuümtechniek en die elke reparatie aankunnen. Heeft u vragen over wat vacuümtechniek zou kunnen betekenen voor de efficiency van uw bedrijf of wilt u meer weten over onze vacuümheffers, eenmansoplossingen of vacuümspaninrichtingen? Neem dan gerust contact op via telefoonnummer 0228 545200 of e-mailadres This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Wij geven u graag deskundig advies.

VACU STONE LIFT B.V.

Zuiderkoggeweg 8
1607 MV Hem
The Netherlands

Tel: +31 (0) 228-545200
Fax: +31 (0) 228-545209
Mail: info@vacustonelift.nl

BTW/VAT: NL 8003.12.673.B.01
KvK/CoC: 36.03.87.01