Products

Lifting 0KG to 40.000KG? No problem, we have the right tool for your lightweight and heavyweight products, lifting horizontally and vertically. Vacu-Stone-Lift’s vacuum lifters are suitable for materials such as: concrete, ceramics, glass, wood, plastics, metal or stone.

Development

Looking for something new? Vacu-Stone-Lift makes it possible. We are constantly working on new developments and innovations for our lifting devices. Contact us, we would love to help you out with some new developments.

To Development

Maintenance

Technical failure or defect? Our mechanics are ready for you. We do repairs for all vacuum lifting devices. Make sure to make an appointment for your yearly checkup, we’ll make sure your lifting device keeps working well, safe en reliable.

Uw ideale hefwerktuig

Niet elk hefwerktuig is geschikt voor elke toepassing. Als u dan ook op zoek bent naar een hefwerktuig voor uw bedrijf, dan bent u niet op zoek naar een willekeurig hefwerktuig, maar naar een apparaat dat naadloos aansluit bij uw proces. Vacu Stone Lift heeft in een halve eeuw een assortiment aan hefapparaten ontwikkeld voor allerhande toepassingen en wij blijven nog steeds constant innoveren. Als uw ideale hefwerktuig er niet tussen zit, ontwerpen en vervaardigen wij speciaal voor uw bedrijf een hefwerktuig op maat.

Betrouwbaar en veilig hefwerktuig
Een hefwerktuig van Vacu Stone Lift voldoet aan de allerlaatste eisen die de markt stelt. Het transportproces verloopt soepel en waar voorheen veel handen licht werk maakten, is een hefwerktuig van Vacu Stone Lift met slechts weinig mensen te bedienen. U kunt zich voorstellen wat een kostenbesparing dat oplevert. Niet alleen is een hefwerktuig van Vacu Stone Lift voorzien van de allerlaatste technische innovaties, maar het is ook gewoon een betrouwbaar en veilig apparaat dat objecten zonder ze te beschadigen tilt, transporteert en positioneert.

Hefwerktuig voor diverse materialen
Of het nu gaat om zeer grote en zware objecten of juist om voorwerpen die onhandelbaar zijn of onderdelen die op de juiste manier gepositioneerd moeten worden, bij Vacu Stone Lift hebben we de juiste oplossing. Van speciale eenmansheffers voor stratenmakers en tuininrichters tot en met apparaten die met gemak tot wel 40 ton aan metalen platen tillen of hele daken en wanden helpen installeren. De toepassingen zijn eigenlijk eindeloos en het transport altijd feilloos en efficiënt.

Onderhoud van het hefwerktuig
Om te zorgen dat uw hefwerktuig duurzaam soepel blijft werken, zorgen de keurmeesters van Vacu Stone Lift ervoor dat de jaarlijkse keuring en het onderhoud ook piekfijn in orde is. Zo hoeft u zich ook geen zorgen te maken over het onderhoud van uw hefwerktuig. Dus voor een hefwerktuig dat op maat gesneden is voor uw bedrijf belt u gewoon met de vakmensen van Vacu Stone Lift op nummer 0228 545200. Ook via het mailadres This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. helpen wij u graag.

VACU STONE LIFT B.V.

Zuiderkoggeweg 8
1607 MV Hem
The Netherlands

Tel: +31 (0) 228-545200
Fax: +31 (0) 228-545209
Mail: info@vacustonelift.nl

BTW/VAT: NL 8003.12.673.B.01
KvK/CoC: 36.03.87.01