Products

Lifting 0KG to 40.000KG? No problem, we have the right tool for your lightweight and heavyweight products, lifting horizontally and vertically. Vacu-Stone-Lift’s vacuum lifters are suitable for materials such as: concrete, ceramics, glass, wood, plastics, metal or stone.

Development

Looking for something new? Vacu-Stone-Lift makes it possible. We are constantly working on new developments and innovations for our lifting devices. Contact us, we would love to help you out with some new developments.

To Development

Maintenance

Technical failure or defect? Our mechanics are ready for you. We do repairs for all vacuum lifting devices. Make sure to make an appointment for your yearly checkup, we’ll make sure your lifting device keeps working well, safe en reliable.

Het optimale hefapparaat voor uw bedrijf

De tijd dat werknemers zwaar tilwerk moesten doen is voorgoed voorbij. Voor elk voorwerp, hoe groot, zwaar of onhandelbaar ook, is er wel een hefapparaat dat het moeiteloos optilt. Bij Vacu Stone Lift zijn wij al ruim 40 jaar expert op dit gebied en hebben wij ook voor uw bedrijf een hefapparaat dat naadloos aansluit bij uw productieproces of transportvraag. Als het gewenste apparaat niet in ons uitgebreide assortiment zit, dan ontwikkelen wij dat speciaal voor u op maat.

Voordelen van hefapparaat
De voordelen van een hefapparaat van Vacu Stone Lift zijn overduidelijk: niet alleen houden uw werknemers geen lichamelijke klachten meer over aan het tillen van objecten, het werk kan sneller, gemakkelijk en zonder beschadigingen gedaan worden, door minder mensen. Een soepel productieproces of transport is het gevolg. Zo is een hefapparaat op de lange termijn een kostenbesparende oplossing.

Niet zomaar een hefapparaat
Als u echter zo'n investering doet, wilt u natuurlijk het optimale hefapparaat voor uw bedrijf. Dat begrijpen wij als geen ander en dat vertaalt zich in tevreden klanten in binnen- en buitenland. Wij kijken samen met u naar wat voor u de beste oplossing is en blijven voortdurend verbeteren en innoveren. Zo bent u altijd verzekerd dat u het allerbeste hefapparaat krijgt. Of het nu gaat om het precies positioneren van producten voor het verdere productieproces met een van onze vacuümspaninrichtingen of een krachtpatser die moeiteloos 40.000 kilo verplaatst, u heeft gegarandeerd een betrouwbaar en veilig hefapparaat.

Ook voor onderhoud hefapparaat
Niet alleen verkopen wij diverse hefapparatenvacuümheffers en eenmansoplossingen, maar onze keurmeesters staan ook voor u klaar als het gaat om de jaarlijkse keuring of het onderhoud van uw hefapparaat. Zo weet u zeker dat u duurzaam profijt heeft van het hefapparaat. Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of een offerte. U hoeft maar te bellen op nummer 0228 545200 of een mailtje te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Wij denken graag met u mee over uw ideale hefapparaat.

VACU STONE LIFT B.V.

Zuiderkoggeweg 8
1607 MV Hem
The Netherlands

Tel: +31 (0) 228-545200
Fax: +31 (0) 228-545209
Mail: info@vacustonelift.nl

BTW/VAT: NL 8003.12.673.B.01
KvK/CoC: 36.03.87.01