Producten

Vanaf 0 kg tot 40.000 kg tillen? Geen probleem, voor zowel lichtgewicht als zwaargewicht hebben wij een hijswerktuig voor u die horizontaal en/of verticaal kan tillen. Onze producten zijn onder andere geschikt voor beton, keramiek, glas, hout, kunststof, metaal of natuursteen.

Ontwikkelingen

Opzoek naar iets nieuws? Vacu Stone Lift maakt het mogelijk voor u. Wij zijn dagelijks bezig met vernieuwingen en innovaties op het gebied van hijswerktuigen, zowel horizontaal al verticaal. Neem contact met ons op, wij kijken graag samen met u naar de nieuwste ontwikkelingen.

Naar Ontwikkeling

Onderhoud

Een storing of defect? Onze keurmeesters staan voor u klaar. Wij voeren reparaties uit aan vacuümhefapparatuur en alles wat hiermee te maken heeft. Maak ook een afspraak voor de jaarlijkse keuring, dan zorgen wij dat uw vacuümheffer het goed, veilig en betrouwbaar blijft doen.

Naar Onderhoud 

 

VACU STONE LIFT B.V.

Zuiderkoggeweg 8
1607 MV Hem
The Netherlands

Tel: +31 (0) 228-545200
Fax: +31 (0) 228-545209
Mail: info@vacustonelift.nl

BTW/VAT: NL 8003.12.673.B.01
KvK/CoC: 36.03.87.01

Over Ons

De naam zegt het al; aanvankelijk alleen bedoeld voor het optillen en verplaatsen van platen natuursteen. In 1970 ontwikkeld door Jan Reek B.V. Granietindustrie te Hoorn voor gebruik in eigen bedrijf. Doelstelling was het ontwerpen van een hijswerktuig waarmee zowel ruwe als gepolijste platen natuursteen moeiteloos en zonder beschadiging zowel horizontaal als verticaal kunnen worden getransporteerd. Belangrijk aspect hierbij was dat een en ander door één man gedaan kon worden en zou moeten leiden tot nieuwe, verbeterde arbeidsomstandigheden.